Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ekipos (315572) - fuentes fc (314769) » 72857448: T17/J5/VI

Liga 72857448 Información oficial sobre el partido 72857448 en Hattrick

27.05.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 5 / VI.740 (15058)

Umbralo F.C. Alineación oficial del equipo 'Umbralo F.C.' en el partido 1 - 1 Dorretxo F.C. Alineación oficial del equipo 'Dorretxo F.C.' en el partido
0 - 1 Jesús Ángel López (35')
Fernando Gallegos (48') 1 - 1
Umbralo F.C. Alineación oficial del equipo 'Umbralo F.C.' en el partido 1 - 1 Dorretxo F.C. Alineación oficial del equipo 'Dorretxo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Umbralo F.C. Alineación oficial del equipo 'Umbralo F.C.' en el partido 1 - 1 Dorretxo F.C. Alineación oficial del equipo 'Dorretxo F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,7 % 21,1 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Umbralo F.C.

Goles Goles

  • 114 Minuto 48 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 48. Fernando Gallegos, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Leif Kleiven no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Otto Stjernholm estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 210 Minuto 41 (Ocasión de falta): En Peter Puffitt va fer una magnífica aturada al minut 41, tot i el bon llançament de falta de Fernando Gallegos.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, Heiko Dames va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Otto Stjernholm de Umbralo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Fernando Gallegos de Umbralo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Salvador Ruiz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 63 (Tirita (médico)): Jim Zwartland va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Dorretxo F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): Jesús Ángel López va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Dorretxo, al minut 35. El marcador va canviar a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Dorretxo van sortir al contraatac amb encert al minut 26, però Mathias Moritzen no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Mathias Moritzen va superar els defenses rivals per velocitat al minut 33 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Dorretxo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jesús Ángel López, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 76 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Gaetano Grünenfelder de Dorretxo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Jesús Ángel López probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.