Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Gijon15 (123627) - SeRVáN F.C (121471) » 72857046: T17/J5/VI

Liga 72857046 Información oficial sobre el partido 72857046 en Hattrick

27.05.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 5 / VI.736 (15054)

Alhucemas United Alineación oficial del equipo 'Alhucemas United' en el partido 2 - 1 Bowling f.c. Alineación oficial del equipo 'Bowling f.c.' en el partido
Diego López (74') 1 - 0
Tang Siew-Fan (77') 2 - 0
2 - 1 Joaquim Mendiguren (83')
Alhucemas United Alineación oficial del equipo 'Alhucemas United' en el partido 2 - 1 Bowling f.c. Alineación oficial del equipo 'Bowling f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alhucemas United Alineación oficial del equipo 'Alhucemas United' en el partido 2 - 0 Bowling f.c. Alineación oficial del equipo 'Bowling f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alhucemas United

Goles Goles

  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 74 gràcies a la jugada de Diego López, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Tang Siew-Fan va incrementar l'avantatge de Alhucemas amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Henrik Bøje Larsen del Alhucemas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 es va veure una gran oportunitat per a Alhucemas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Carsten Bo Kure Vidkjær, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Carsten Bo Kure Vidkjær va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Ahmad Haddad va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Herrmann-Josef Heinsen de Alhucemas es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): Alhucemas va fer una substitució al minut 16. Holger Steinmeyer va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Gunnar Ljungér.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Paul Pantel probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Bowling f.c.

Goles Goles

  • 151 Minuto 83 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 83, el jugador visitant Joaquim Mendiguren va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bowling que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Javier Cervati, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.