Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nel0i-Gamer (120254) - Los Invencibles CF (439365) » 72850872: T17/J3/VI

Liga 72850872 Información oficial sobre el partido 72850872 en Hattrick

13.05.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 3 / VI.717 (15035)

Rei Vax Alineación oficial del equipo 'Rei Vax' en el partido 0 - 3 Pingüinos del este Alineación oficial del equipo 'Pingüinos del este' en el partido
0 - 1 Domas Girietis (35')
0 - 2 Saffet Ergenç (51')
0 - 3 Diego Sales (84')
Rei Vax Alineación oficial del equipo 'Rei Vax' en el partido 0 - 3 Pingüinos del este Alineación oficial del equipo 'Pingüinos del este' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rei Vax Alineación oficial del equipo 'Rei Vax' en el partido 4 - 1 Pingüinos del este Alineación oficial del equipo 'Pingüinos del este' en el partido
Es un cenizo 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rei Vax

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ali Arif Perestide va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Greger Runesson rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Rei per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Ali Arif Perestide va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 203 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Rei va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Kent Kullenborn va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Vambola Oad va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Andrea Griffa va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lucas Pozuelo de Rei va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Lucas Pozuelo de Rei es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 85.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Al minut 41, Gastón Farias de Rei es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Pingüinos del este

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador de Pingüinos Domas Girietis va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 35 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Saffet Ergenç de Pingüinos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 51. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Diego Sales va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Gustavo Spagnolo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Pingüinos va fer una substitució al minut 83. Vambola Oad va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Aviad Haymovitz.
  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Semblava que Birger Jansson s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.