Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728499437

Liga 728499437 Información oficial sobre el partido 728499437 en Hattrick

05.05.2024 09:30:00

Faule Beine Alineación oficial del equipo 'Faule Beine' en el partido 3 - 1 Rainbow Unicorn VV Alineación oficial del equipo 'Rainbow Unicorn VV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Faule Beine Alineación oficial del equipo 'Faule Beine' en el partido 5 - 0 Rainbow Unicorn VV Alineación oficial del equipo 'Rainbow Unicorn VV' en el partido
Tiene mala suerte 5.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Faule Beine

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 33, Gerald Woisetschläger de Faule empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): Faule va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 56 Daniel Täubl va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Faule pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gerald Woisetschläger va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Faule va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Alban Rouard va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 15 minuts, en Alban Rouard no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Fabrice Raharimalala que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Faule va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alban Rouard va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Josef Häupl.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Simeón Generes gairebé va marcar per a Faule des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dejan Raab de Faule va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Rainbow Unicorn VV

Goles Goles

  • 136 Minuto 13 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Daniel Täubl va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Txomin Bustamante se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 0 - 1 al minut 13 per a Rainbow.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, el Rainbow va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Dominik Rešl s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 262 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 Txomin Bustamante va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Marcus Lyngby va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.