Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728483360

Liga 728483360 Información oficial sobre el partido 728483360 en Hattrick

05.05.2024 09:15:00

TSV Raidwangen Alineación oficial del equipo 'TSV Raidwangen' en el partido 4 - 1 Constantia Football Club Alineación oficial del equipo 'Constantia Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TSV Raidwangen Alineación oficial del equipo 'TSV Raidwangen' en el partido 2 - 0 Constantia Football Club Alineación oficial del equipo 'Constantia Football Club' en el partido
Tiene suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TSV Raidwangen

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 els aficionats van embogir quan en Nealo Tloome va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Raidwangen.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Raidwangen pel centre va donar un gran resultat: el gol de Terry Kitching va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Masamba Moshweshwe, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Raidwangen.
  • 134 Minuto 88 (Gol de penalti): Als 88 minuts de joc, els nois de Raidwangen van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Richard Medeloller augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Viv Gluckman de Raidwangen no va ser gol per ben poc.

Constantia Football Club

Goles Goles

  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): Tadeusz Czubakowski va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Constantia, Kendall Sica, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Devante Mason sol davant la porteria al minut 57, però la seva rematada va ser molt fluixa.