Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

f.c. pigui (310894) - U. E. Eluyundu (314963) » 72844687: T17/J5/VI

Liga 72844687 Información oficial sobre el partido 72844687 en Hattrick

27.05.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 5 / VI.697 (15015)

Hikikomori F.C. Alineación oficial del equipo 'Hikikomori F.C.' en el partido 2 - 0 F.C.OKYLONA Alineación oficial del equipo 'F.C.OKYLONA' en el partido
Finn Ulfer (14') 1 - 0
Per Thorblad (22') 2 - 0
Hikikomori F.C. Alineación oficial del equipo 'Hikikomori F.C.' en el partido 2 - 0 F.C.OKYLONA Alineación oficial del equipo 'F.C.OKYLONA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hikikomori F.C. Alineación oficial del equipo 'Hikikomori F.C.' en el partido 4 - 1 F.C.OKYLONA Alineación oficial del equipo 'F.C.OKYLONA' en el partido
Tiene mala suerte 3.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hikikomori F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Hikikomori va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 14 Finn Ulfer va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Per Thorblad, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Hikikomori.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Lasse Malmsjö va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Hikikomori.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Graeme Lawless per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Marko Suikki va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Steven Lips es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lasse Malmsjö es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Per Thorblad de Hikikomori es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pastor Guitiriz de Hikikomori amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 90 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Graeme Lawless va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Maruny Tamudo.

F.C.OKYLONA

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Ignazio Montagrin va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Manuel Migueli.
  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip F.C.OKYLONA Jógvan Páll Askham quasi marca al minut 87 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Alfonso Hernández l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 90 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Alberto García Roca s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 65 (Tirita): Al minut 65, Josu Gontán de F.C.OKYLONA es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 54 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Jógvan Páll Askham estava fent un bon partit.