Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728424559

Liga 728424559 Información oficial sobre el partido 728424559 en Hattrick

05.05.2024 09:00:00

Waleczne browary Alineación oficial del equipo 'Waleczne browary' en el partido 1 - 1 Skorosze City Alineación oficial del equipo 'Skorosze City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Waleczne browary Alineación oficial del equipo 'Waleczne browary' en el partido 2 - 0 Skorosze City Alineación oficial del equipo 'Skorosze City' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Waleczne browary

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Juan Pablo Pinares va donar a Waleczne un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gaëthan Mercy va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Gelindo Calì va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Juan Pablo Pinares va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Waleczne se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 215 Minuto 18 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Héctor Sebastián Neyra va rebre molts aplaudiments. Al minut 18 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Juan Pablo Pinares del Waleczne ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 68 (Ocasión de falta): Amb 68 minuts disputats, Radosław Fijak gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Gelindo Calì va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aatish Tope de Waleczne es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 57 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aatish Tope es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Skorosze City

Goles Goles

  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): Skorosze va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mak Bilećanin, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Andrés Hugo Bivar que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Wacław Wieloch va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Skorosze que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Wacław Wieloch va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rizwan Bajwa va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Al minut 75, Wacław Wieloch de Skorosze va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.