Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728421708

Liga 728421708 Información oficial sobre el partido 728421708 en Hattrick

12.05.2024 09:00:00

Wraith team from Atlantis Alineación oficial del equipo 'Wraith team from Atlantis' en el partido 1 - 4 Born Killers Alineación oficial del equipo 'Born Killers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Wraith team from Atlantis Alineación oficial del equipo 'Wraith team from Atlantis' en el partido 2 - 2 Born Killers Alineación oficial del equipo 'Born Killers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,6 % 36,7 % 33,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wraith team from Atlantis

Goles Goles

  • 112 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Wraith equilibrava la balança al minut 14. En Michał Terlecki, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Geri Riff va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 63 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 200 Minuto 80 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 80. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Zdzisław Rychlica la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jakub Golec de Wraith es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ludmił Golec de Wraith amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Born Killers

Goles Goles

  • 116 Minuto 3 (Gol evento especial rápido + pase): Chwalisław Przeworski va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Bogdan Rajtulec, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): Killers agafava avantatge al minut 17 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ryszard Juszkiewicz amb mestria.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 34, Killers va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ryszard Juszkiewicz.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Passaven 79 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Jozef Stravers va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".