Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Depor Marchamalo (119495) - Los tres Mosqueteros (314487) » 72840699: T17/J3/VI

Liga 72840699 Información oficial sobre el partido 72840699 en Hattrick

13.05.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 3 / VI.693 (15011)

FC Lugo Alineación oficial del equipo 'FC Lugo' en el partido 2 - 1 Marina Sport Alineación oficial del equipo 'Marina Sport' en el partido
0 - 1 Martin Tranfeldt (12')
Diego Albuquerque (57') 1 - 1
Mauricio Manez Pascual (74') 2 - 1
FC Lugo Alineación oficial del equipo 'FC Lugo' en el partido 2 - 1 Marina Sport Alineación oficial del equipo 'Marina Sport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Lugo Alineación oficial del equipo 'FC Lugo' en el partido 1 - 0 Marina Sport Alineación oficial del equipo 'Marina Sport' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Lugo

Goles Goles

  • 112 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Lugo equilibrava la balança al minut 57. En Diego Albuquerque, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Lugo contenien la respiració mentre en Mauricio Manez Pascual s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Després de 13 minuts, Alberto Serrano va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Mauricio Manez Pascual de Lugo va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 20, però no va estar gaire encertat.
  • 214 Minuto 29 (Ocasión de penalti): Lugo tenia un penal al seu favor al minut 29, però el porter va aturar el xut de Arnold Lövész amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Dmitriy Nozdrin, t'estimo!!!''
  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Després de 31 minuts, Arnold Lövész va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Lugo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 58 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Abel Serrano ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73, Malcolm Habeshaw arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mauricio Manez Pascual de Lugo es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Albuquerque de Lugo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): Al minut 72, Francisco Hoyos de Lugo va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Marina Sport

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Martin Tranfeldt que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Marina.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): El Marina va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 15, però en Mihail Istrate va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Marina van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 23, però Martin Tranfeldt va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fredi Tecco de Marina es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Uglješa Bubnjar de Marina va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Fredi Tecco no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.