Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728390683

Liga 728390683 Información oficial sobre el partido 728390683 en Hattrick

05.05.2024 09:00:00

Legia_Mistrz Alineación oficial del equipo 'Legia_Mistrz' en el partido 0 - 1 Czerwiste Smoki Alineación oficial del equipo 'Czerwiste Smoki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Legia_Mistrz Alineación oficial del equipo 'Legia_Mistrz' en el partido 2 - 0 Czerwiste Smoki Alineación oficial del equipo 'Czerwiste Smoki' en el partido
Tiene mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legia_Mistrz

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 14 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Christopher Jonsson de Legia_Mistrz va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Marcin Kujawiński de Legia_Mistrz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Czerwiste Smoki

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Augusto Irrera va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Czerwiste, l'equip va recuperar la pilota al minut 12 i va contraatacar. En Augusto Irrera va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Czerwiste va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Augusto Irrera va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 73, el Czerwiste estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Américo Sousa Gonçalves va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Aagaard de Czerwiste la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.