Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728382958

Liga 728382958 Información oficial sobre el partido 728382958 en Hattrick

12.05.2024 09:00:00

GKS Peugeot Gliwice Alineación oficial del equipo 'GKS Peugeot Gliwice' en el partido 0 - 0 GRYF CHWARZNO Alineación oficial del equipo 'GRYF CHWARZNO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GKS Peugeot Gliwice Alineación oficial del equipo 'GKS Peugeot Gliwice' en el partido 0 - 2 GRYF CHWARZNO Alineación oficial del equipo 'GRYF CHWARZNO' en el partido
Tiene un resultado normal 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GKS Peugeot Gliwice

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Peugeot va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop 聡也 (Akiya) 石川 (Ishikawa) ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Peugeot va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mario Pignataro en un 1 contra 1 amb el porter Rémi Dubois, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Peugeot, l'equip va recuperar la pilota al minut 40 i va contraatacar. En Raily Martina va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jan Sainila de Peugeot es va guanyar la targeta groga merescudament.

GRYF CHWARZNO

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Josué Ramos va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): CHWARZNO va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 34, quan Josué Ramos va quedar-se sol davant el porter Zbigniew Bukowiński, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Roomet Laiuste va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Zbigniew Bukowiński, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Josué Ramos va marcar al minut 68 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Noah Persoons, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 70 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Es duien 76 minuts de partit jugats quan Jakub Moraczyński va estar a punt de posar per davant a CHWARZNO amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Zbigniew Bukowiński va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Lucjusz Dobrek quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcin Fierka de CHWARZNO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.