Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728375284

Liga 728375284 Información oficial sobre el partido 728375284 en Hattrick

12.05.2024 09:00:00

KS Bielizna Jarosława Alineación oficial del equipo 'KS Bielizna Jarosława' en el partido 2 - 1 FC Habas Alineación oficial del equipo 'FC Habas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KS Bielizna Jarosława Alineación oficial del equipo 'KS Bielizna Jarosława' en el partido 2 - 0 FC Habas Alineación oficial del equipo 'FC Habas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Bielizna Jarosława

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Passats 35 minuts, Ervīns Lazda, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Pińcetplus es posava per davant!
  • 122 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jolan Lamoureux de Pińcetplus aconseguir un gol al minut 53 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 68 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Antero de Jesus, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

FC Habas

Goles Goles

  • 106 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 36 i semblava que Habas desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Mamert Wadecki va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Habas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 33, però el xut de Jacme Gispert des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Habas van sortir al contraatac al minut 72, però Thomas Zambetti va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Habas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Fabian Urban, però el porter rival va fer una gran aturada.