Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728374552

Liga 728374552 Información oficial sobre el partido 728374552 en Hattrick

05.05.2024 09:00:00

Koszarawa Alineación oficial del equipo 'Koszarawa' en el partido 2 - 2 Synowie Kebaba Alineación oficial del equipo 'Synowie Kebaba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Koszarawa Alineación oficial del equipo 'Koszarawa' en el partido 3 - 1 Synowie Kebaba Alineación oficial del equipo 'Synowie Kebaba' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Koszarawa

Goles Goles

  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Koszarawa va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Tadeusz Chodorski va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 112 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, Radomił Zimny va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Koszarawa ho intentava per la dreta per mitjà de Jerzy Pietruszewski, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 220 Minuto 57 (Ocasión de falta): Henryk Łoński quasi dona a Koszarawa l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 220 Minuto 79 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 79 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Henryk Łoński va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tadeusz Chodorski de Koszarawa va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Synowie Kebaba

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 37 minuts 廖 (Liao) 子颂 (Zisong) va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Passats 61 minuts de partit, Synowie es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Rade Mićić es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Nkosana Naykutse va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 4, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Wiktor Ścisłowski va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 215 Minuto 78 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Mihai Vintilă va intentar anar-se'n per velocitat al minut 78 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Martin Holčapek.