Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728368114

Liga 728368114 Información oficial sobre el partido 728368114 en Hattrick

05.05.2024 09:00:00

k.k.s piaski Alineación oficial del equipo 'k.k.s piaski' en el partido 3 - 1 Juve Wola Alineación oficial del equipo 'Juve Wola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
k.k.s piaski Alineación oficial del equipo 'k.k.s piaski' en el partido 1 - 6 Juve Wola Alineación oficial del equipo 'Juve Wola' en el partido
Tiene suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

k.k.s piaski

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al piaski una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Huub De Jonge, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 35.
  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): El jugador Yusuf Yusuf de piaski, després de 40 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de piaski pel centre va donar un gran resultat: el gol de Yusuf Yusuf va posar el 3 - 1 al marcador.

Juve Wola

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Juve prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Sandro Lavagna.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Sandro Lavagna, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 53 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Carlos Mateus Silva, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 260 Minuto 69 (Ocasión de falta): En Carlos Mateus Silva va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Alessio Sottani sol davant la porteria al minut 72, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Mateus Silva.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sudeep Phadke de Juve va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dariusz Sztuk de Juve amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86 de partit, Dariusz Sztuk de Juve va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.