Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728362566

Liga 728362566 Información oficial sobre el partido 728362566 en Hattrick

28.04.2024 09:00:00

Wisła Kraków_ Alineación oficial del equipo 'Wisła Kraków_' en el partido 2 - 3 Granat Bytom Alineación oficial del equipo 'Granat Bytom' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wisła Kraków_ Alineación oficial del equipo 'Wisła Kraków_' en el partido 1 - 2 Granat Bytom Alineación oficial del equipo 'Granat Bytom' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,5 % 3,1 % 79,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wisła Kraków_

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Passat el minut 26 de joc, Desmond Barnden facilitava les coses al Kraków_ amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Granat. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Desmond Barnden la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Kraków_ es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 61.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kraków_ va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Andrés Pirchio va sortir per sobre el travesser.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Kraków_ va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ivan Morkes en un 1 contra 1 amb el porter Sándor Fábián, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Kraków_ van sortir al contraatac al minut 67, però Sencer Köktaş va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Kraków_ va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ilkka Murola va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sándor Fábián.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Mateusz Sternal va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Přemysl Věchet rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): En Mateusz Sternal va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Granat Bytom

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Granat prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Pavel Abraham.
  • 173 Minuto 52 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 52, quan Artem Pryjma va posar els visitants Granat per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 170 Minuto 89 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Artem Pryjma al minut 89 va permetre a Granat prendre avantatge per 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Després de 10 minuts, Lucian Chelariu va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Bartłomiej Kośla va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Lidório Nunes va marcar al minut 29 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Granat va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Bartłomiej Kośla va desviar el xut final de Pavel Abraham després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Granat que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Artem Pryjma, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lidório Nunes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.