Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728352320

Liga 728352320 Información oficial sobre el partido 728352320 en Hattrick

05.05.2024 09:00:00

Pomerania Gdańsk Alineación oficial del equipo 'Pomerania Gdańsk' en el partido 1 - 0 Red Dragons Rybnik Alineación oficial del equipo 'Red Dragons Rybnik' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pomerania Gdańsk Alineación oficial del equipo 'Pomerania Gdańsk' en el partido 2 - 0 Red Dragons Rybnik Alineación oficial del equipo 'Red Dragons Rybnik' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pomerania Gdańsk

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Félix Molina Montes ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Pomerania es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 12 per blocar una centrada d'en Lesław 'Leo' Moliński va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Pomerania.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Pomerania van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Zbigniew Brągiel, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 239 Minuto 57 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Konrad Kraft va deixar a Grzegorz Grzeszkowiak assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Red Dragons Rybnik

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bestia va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de José Hildebrando Micalli va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Bestia, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En José Hildebrando Micalli va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Bestia sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juho Katila, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 68 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.