Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728292228

Liga 728292228 Información oficial sobre el partido 728292228 en Hattrick

05.05.2024 07:45:00

The Order of Wen the Eternally Surprised Alineación oficial del equipo 'The Order of Wen the Eternally Surprised' en el partido 4 - 3 Saffron Specials Alineación oficial del equipo 'Saffron Specials' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Order of Wen the Eternally Surprised Alineación oficial del equipo 'The Order of Wen the Eternally Surprised' en el partido 1 - 1 Saffron Specials Alineación oficial del equipo 'Saffron Specials' en el partido
Tiene bastante suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,7 % 15,3 % 25,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Order of Wen the Eternally Surprised

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Passats 18 minuts, Bishal Regmi, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. The Order es posava per davant!
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de The Order pel centre va donar un gran resultat: el gol de Kohoon Don va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Corria el minut 74 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Pier Giovanni Ursic, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Rizwan Hamdani ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, The Order es posava per davant 4 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Sævaldur Bjarnólfsson va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de The Order se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 237 Minuto 61 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Balthazar Chénel va fer al minut 61 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Kyaw Wine, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rizwan Hamdani va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Saffron Specials

Goles Goles

  • 154 Minuto 65 (Gol de penalti): El jugador de Specials Kelaja Bühlmann va anotar des dels 11 metres al minut 65, posant el 2 - 1 al marcador.
  • 162 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Jonathan Égloff, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 73.
  • 164 Minuto 85 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Kelaja Bühlmann va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 86 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Kelaja Bühlmann va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 86, i va passar la pilota a Axel Prévost, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sugar Thajuri de Specials va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Gigi Timoteo de Specials va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Johan Kjellin de Specials la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.