Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lPain (30836) - Tonyina Fresca CF (120076) » 72828461: T17/J14/VI

Liga 72828461 Información oficial sobre el partido 72828461 en Hattrick

29.07.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 14 / VI.647 (14965)

Las abejas maya Alineación oficial del equipo 'Las abejas maya' en el partido 0 - 2 shaolin soccer team Alineación oficial del equipo 'shaolin soccer team' en el partido
0 - 1 Alexandre Pouilly (67')
0 - 2 Andrea Santoro (70')
Las abejas maya Alineación oficial del equipo 'Las abejas maya' en el partido 0 - 2 shaolin soccer team Alineación oficial del equipo 'shaolin soccer team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Las abejas maya Alineación oficial del equipo 'Las abejas maya' en el partido 2 - 3 shaolin soccer team Alineación oficial del equipo 'shaolin soccer team' en el partido
Tiene mala suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,3 % 43,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las abejas maya

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): abejas va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Jorren de Bruijn va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Itzik Zehavi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): abejas va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 72 que Jaime Pons no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marcus Lekse es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Marcus Lekse va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Rob Fagan de abejas va abandonar el terreny de joc després de 39 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Matthias Petroff va entrar en el seu lloc.

shaolin soccer team

Goles Goles

  • 172 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Passats 67 minuts de partit, shaolin es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Alexandre Pouilly es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 108 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible (general)): Tanel Kaare de shaolin va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Andrea Santoro que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): shaolin va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 39, quan Domingo Infante va quedar-se sol davant el porter Salvador Moreno, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): shaolin va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Salvador Moreno va desviar el xut final de Andrea Santoro després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Orlín Cossío de shaolin va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 75 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Orlín Cossío de shaolin va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.