Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728279901

Liga 728279901 Información oficial sobre el partido 728279901 en Hattrick

28.04.2024 07:45:00

Mumita United Alineación oficial del equipo 'Mumita United' en el partido 5 - 3 Sagaing Satyagrahi's Alineación oficial del equipo 'Sagaing Satyagrahi's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mumita United Alineación oficial del equipo 'Mumita United' en el partido 3 - 2 Sagaing Satyagrahi's Alineación oficial del equipo 'Sagaing Satyagrahi's' en el partido
Tiene suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,3 % 20,5 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mumita United

Goles Goles

  • 138 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Dylan To estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Latif Dönmez va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 9.
  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ryan Johnston ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Mumita es posava per davant 2 a 1.
  • 116 Minuto 21 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 21 minuts quan Dylan To va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Jacky D'Haenens, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 3 - 1.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 70 minuts, el tirador de faltes del Mumita va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ryan Johnston, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 3 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 91 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ryan Johnston es va introduir dins la defensa central al minut 91, i va aconseguir el 5 - 3 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El Mumita ho intentava per la dreta per mitjà de Dylan To, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Sagaing Satyagrahi's

Goles Goles

  • 163 Minuto 12 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 12 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Christoph Breitenberger marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 190 Minuto 34 (Gol de falta): Al 34 minuts, El Satyagrahis va fer el 3-2. En Michalis Vaidis va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 163 Minuto 55 (Gol por la derecha): El jugador visitant Pyae Show va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 55 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Christoph Breitenberger per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 10, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Bartolomé Arturi va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 253 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Bartolomé Arturi quasi redueix la diferència al marcador al minut 34, però una gran estirada d'en Kostas 'Spartan' Sfiggas va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Nedo Calcina de Satyagrahis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.