Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Si sa tirao! (313557) - Valencia Firebats (779465) » 72824111: T17/J7/VI

Liga 72824111 Información oficial sobre el partido 72824111 en Hattrick

10.06.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 7 / VI.639 (14957)

Hoosiers Alineación oficial del equipo 'Hoosiers' en el partido 1 - 3 Valencia Firebats Alineación oficial del equipo 'Valencia Firebats' en el partido
0 - 1 Mats Uddblad (4')
0 - 2 Daniel Casal (16')
0 - 3 Ken Kurvits (69')
Jorge Reyes (78') 1 - 3
Hoosiers Alineación oficial del equipo 'Hoosiers' en el partido 1 - 3 Valencia Firebats Alineación oficial del equipo 'Valencia Firebats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Hoosiers Alineación oficial del equipo 'Hoosiers' en el partido 0 - 5 Valencia Firebats Alineación oficial del equipo 'Valencia Firebats' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hoosiers

Goles Goles

  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Hoosiers va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Jorge Reyes, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hoosiers va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Andrej Jakošević va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iván Ares Fernández.

Valencia Firebats

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): En Mats Uddblad donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 4 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 184 Minuto 16 (Gol de penalti): Firebats va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Daniel Casal va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ken Kurvits, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Kjell Malmlius. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ken Kurvits va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Richard Vinterfeldt, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 77 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Firebats va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kjell Malmlius de Firebats va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): Firebats es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Richard Palmén no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Bradbury Caesar al camp.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Mats Uddblad de Firebats va abandonar el terreny de joc després de 80 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jörgen Larsson va entrar en el seu lloc.