Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Meloncetes Old School (437619) - Itachi Taekwondo V.F. (487293) » 72822738: T17/J10/VI

Liga 72822738 Información oficial sobre el partido 72822738 en Hattrick

01.07.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 10 / VI.634 (14952)

Karmelo Express Alineación oficial del equipo 'Karmelo Express' en el partido 1 - 0 DHA Linyor Alineación oficial del equipo 'DHA Linyor ' en el partido
Efrain Fernandes (38') 1 - 0
Karmelo Express Alineación oficial del equipo 'Karmelo Express' en el partido 1 - 0 DHA Linyor Alineación oficial del equipo 'DHA Linyor ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Karmelo Express Alineación oficial del equipo 'Karmelo Express' en el partido 0 - 2 DHA Linyor Alineación oficial del equipo 'DHA Linyor ' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Karmelo Express

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Karmelo prenia la batuta de l'encontre al minut 38, quan en Efrain Fernandes va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): Karmelo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 19, però el xut de Christophe Riant des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Karmelo van sortir al contraatac al minut 42, però Betto Leunk va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Gallegos de Karmelo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

DHA Linyor

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Bill von Pawel va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Martí Bergalló, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Bill von Pawel va fer una jugada per la banda esquerra, però Martí Bergalló va aturar el seu xut.
  • 206 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 57 minuts de joc, Yiorgos Samaras semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 263 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Bill von Pawel va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tyge Jepsen de DHA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge da Cruz de DHA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 54 (Tirita (médico)): Tyge Jepsen va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de DHA es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.