Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727995332

Liga 727995332 Información oficial sobre el partido 727995332 en Hattrick

04.05.2024 21:00:00

FOOTBALL Massilia Alineación oficial del equipo 'FOOTBALL Massilia' en el partido 2 - 2 Olimpic Malagueño Alineación oficial del equipo 'Olimpic Malagueño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FOOTBALL Massilia Alineación oficial del equipo 'FOOTBALL Massilia' en el partido 1 - 3 Olimpic Malagueño Alineación oficial del equipo 'Olimpic Malagueño' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,4 % 0,5 % 90,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FOOTBALL Massilia

Goles Goles

  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Enguerran Pereira arribés a peus de Jordan Torresan, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a FOOTBALL el 1 - 2.
  • 114 Minuto 53 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 53. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Jordan Torresan va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 63 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 63 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Jordan Torresan va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Malagueño. La jugada d'estratègia del FOOTBALL per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Kilian Grande va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Jordan Torresan de FOOTBALL va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Olimpic Malagueño

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Malagueño agafava avantatge al minut 14 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jean-Noël Druet amb mestria.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jean-Noël Druet de Malagueño l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 32 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Malagueño van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 36, però Thony Boivin va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, un refús desafortunat de Henri Déret, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Adrian Bola no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): En Adrian Bola va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.