Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727953216

Liga 727953216 Información oficial sobre el partido 727953216 en Hattrick

27.04.2024 21:00:00

DiscoTeam Alineación oficial del equipo 'DiscoTeam' en el partido 3 - 0 Castrais Fous Alineación oficial del equipo 'Castrais Fous' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DiscoTeam Alineación oficial del equipo 'DiscoTeam' en el partido 3 - 0 Castrais Fous Alineación oficial del equipo 'Castrais Fous' en el partido
Tiene un resultado normal 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DiscoTeam

Goles Goles

  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Gerald Mullenders, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del DiscoTeam se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 51.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Florian Villemur, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a DiscoTeam.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 78 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de DiscoTeam. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Matthieu Fillol xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 20 per blocar una centrada d'en Mariano Marchesini va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de DiscoTeam.
  • 219 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Gerald Mullenders va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Javier Velandia, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Masoud Ensaniat va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Juliusz Filipiec va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El jugador local Mariano Marchesini per poc que no incrementa el marcador al minut 85. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Juliusz Filipiec va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Castrais Fous

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 11 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Tiiter Savisaar gairebé marca per a Castrais al minut 11 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sandor Simon.