Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727882829

Liga 727882829 Información oficial sobre el partido 727882829 en Hattrick

04.05.2024 20:00:00

pexxut Alineación oficial del equipo 'pexxut' en el partido 1 - 4 Keltinmäen Narkkarit Alineación oficial del equipo 'Keltinmäen Narkkarit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pexxut Alineación oficial del equipo 'pexxut' en el partido 2 - 1 Keltinmäen Narkkarit Alineación oficial del equipo 'Keltinmäen Narkkarit' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,1 % 19,9 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pexxut

Goles Goles

  • 103 Minuto 32 (Gol por la derecha): pexxut no perdien la fe, i al minut 32 del partit, Gustaw Krzyściak va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Keltinmäen Narkkarit

Goles Goles

  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Roberto Panattoni estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. James Tezon va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 11.
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Maurício Botelho va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Matteo Maroşan va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 20, i va fer pujar el 0 - 3 per a Keltinmäen.
  • 184 Minuto 68 (Gol de penalti): Keltinmäen va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 4, quan Sílvio Mandarin va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 60 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Maurício Botelho va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Maurício Botelho va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Maurício Botelho quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Tomás Ballesteros, però la pilota va topar amb el travesser.