Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Josema Team 11 (488947) - recreativo petaesfinters (121627) » 72786905: T17/J3/VI

Liga 72786905 Información oficial sobre el partido 72786905 en Hattrick

13.05.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 3 / VI.529 (14847)

Txateruax Alineación oficial del equipo 'Txateruax' en el partido 4 - 3 recreativo petaesfinters Alineación oficial del equipo 'recreativo petaesfinters' en el partido
Juan Cuero (5') 1 - 0
Juan Cuero (19') 2 - 0
Alejo Green (22') 3 - 0
3 - 1 Laurentiu Haralambie (31')
Thorsten Lennartsson (36') 4 - 1
4 - 2 Heinz Eder (42')
4 - 3 Elco van der Wijst (48')
Txateruax Alineación oficial del equipo 'Txateruax' en el partido 4 - 3 recreativo petaesfinters Alineación oficial del equipo 'recreativo petaesfinters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Txateruax Alineación oficial del equipo 'Txateruax' en el partido 4 - 0 recreativo petaesfinters Alineación oficial del equipo 'recreativo petaesfinters' en el partido
Tiene un resultado normal 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txateruax

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Txateruax va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 5 Juan Cuero va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Juan Cuero, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Txateruax.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): En Alejo Green va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Juan Cuero va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Txateruax, Thorsten Lennartsson, que va marcar, sense saber com, el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Evaristo Isola de Txateruax va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Evaristo Isola una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 52, però una magnífica aturada de Zsolt Ady va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alejo Green. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Evaristo Isola va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Evaristo Isola de Txateruax va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 58 (Lesión leve): En Carsten Laitenberger de Txateruax va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Héctor Moreno va prendre el seu rol al minut 58.

recreativo petaesfinters

Goles Goles

  • 153 Minuto 31 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, petaesfinters seguien lluitant fins al final. Al minut 31, fruit d'aquests esforços, Laurentiu Haralambie va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): Heinz Eder va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de petaesfinters i marcant el 4 - 2.
  • 143 Minuto 48 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de petaesfinters eren letals, i Elco van der Wijst va aprofitar-ne un per aconseguir el 4 - 3 entrant des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55, Francesco Forciniti de petaesfinters va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alex Laza de petaesfinters va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.