Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727844465

Liga 727844465 Información oficial sobre el partido 727844465 en Hattrick

27.04.2024 20:00:00

FC Juuzocast Alineación oficial del equipo 'FC Juuzocast' en el partido 1 - 2 Blaugrana IFK Alineación oficial del equipo 'Blaugrana IFK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Juuzocast Alineación oficial del equipo 'FC Juuzocast' en el partido 1 - 0 Blaugrana IFK Alineación oficial del equipo 'Blaugrana IFK' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Juuzocast

Goles Goles

  • 112 Minuto 72 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Mooses Ruotsala va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Niclas Lobenstein va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Blaugrana IFK

Goles Goles

  • 171 Minuto 51 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 51, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Radu Vlaiconi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 140 Minuto 78 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de BIFK el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Dénes Futaki va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BIFK va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ives Penápolis, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 20 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de BIFK van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 20 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Arévalo Galván, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del BIFK que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gesuele Faitelli, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): El BIFK va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 56, però en Diego Ochotorena va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 74, quan en Alberto Amerio va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tom Salmünster de BIFK amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.