Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727775983

Liga 727775983 Información oficial sobre el partido 727775983 en Hattrick

11.05.2024 19:15:00

SC Smirnoff United Alineación oficial del equipo 'SC Smirnoff United' en el partido 5 - 2 Legends Limmattal Alineación oficial del equipo 'Legends Limmattal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
SC Smirnoff United Alineación oficial del equipo 'SC Smirnoff United' en el partido 9 - 0 Legends Limmattal Alineación oficial del equipo 'Legends Limmattal' en el partido
Es un cenizo 9.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC Smirnoff United

Goles Goles

  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Passat el minut 29 de joc, Jean Goessaert facilitava les coses al Smirnoff amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Fidel Tai ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Smirnoff es posava per davant 2 a 1.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Louison Marques de Smirnoff va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Fidel Tai, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Smirnoff.
  • 131 Minuto 91 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Smirnoff va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Norberto Hindenburg progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Frederic Hanker va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 9 per blocar una centrada d'en Norberto Hindenburg va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Smirnoff.
  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22, Norberto Hindenburg quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jean Goessaert de Smirnoff va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nando Ebneter de Smirnoff amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Legends Limmattal

Goles Goles

  • 116 Minuto 15 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 15 minuts quan Valentin Papa va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Edgar Krauss, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 154 Minuto 80 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Lucien Paasche va significar el 3 - 2 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Lucien Paasche quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jonatan Santos, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Edgar Krauss va fer al minut 24 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Gunther Tomschitz, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Edgar Krauss quasi aconsegueix empatar per Limmattal al minut 65, però Jonatan Santos va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.