Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727768144

Liga 727768144 Información oficial sobre el partido 727768144 en Hattrick

11.05.2024 19:15:00

Longvalley 1946 FC Alineación oficial del equipo 'Longvalley 1946 FC' en el partido 3 - 0 FC Quadrifoglio Verde Alineación oficial del equipo 'FC Quadrifoglio Verde' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Longvalley 1946 FC Alineación oficial del equipo 'Longvalley 1946 FC' en el partido 3 - 2 FC Quadrifoglio Verde Alineación oficial del equipo 'FC Quadrifoglio Verde' en el partido
Tiene un resultado normal 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,3 % 4,0 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Longvalley 1946 FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Tyler Coke va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 13 de joc. Adam Guey es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Longvalley va aconseguir el 2 - 0 quan Rashko Piskuliyski va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 130 Minuto 50 (Gol de falta): Al minut 50 en Tyler Coke va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ştefan Simion va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Aleksys Mikolajevičius va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Adam Guey va estar a punt de sentenciar el partit al minut 33, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Lionel Gauthier de Longvalley va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Passaven 74 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Thomas-Oliver Mitrenga va rematar alt.

FC Quadrifoglio Verde

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Aleandro Aresi va encarar al porter al 15, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Aleandro Aresi quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 253 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Quadrifoglio van seguir progressant per la banda dreta. Harvey Henshelwood va tenir la seva oportunitat al minut 70, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Àlex Visa ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.