Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aieta Team (311025) - C.H.M TEAM (491804) » 72774813: T17/J1/VI

Liga 72774813 Información oficial sobre el partido 72774813 en Hattrick

29.04.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 1 / VI.493 (14811)

Aieta Team Alineación oficial del equipo 'Aieta Team' en el partido 4 - 1 team-santa Alineación oficial del equipo 'team-santa' en el partido
Eric Franco (20') 1 - 0
1 - 1 Juan Luis Alvite (55')
Mario Lucangeli (58') 2 - 1
Emanuel de Mos (63') 3 - 1
Mario Lucangeli (65') 4 - 1
Aieta Team Alineación oficial del equipo 'Aieta Team' en el partido 4 - 1 team-santa Alineación oficial del equipo 'team-santa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aieta Team Alineación oficial del equipo 'Aieta Team' en el partido 2 - 0 team-santa Alineación oficial del equipo 'team-santa' en el partido
Tiene suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aieta Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Aieta s'avançava al marcador al minut 20, després d'un rebot que va caçar en Eric Franco per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 58 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Mario Lucangeli, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Aieta se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 58.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Aieta va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Emanuel de Mos va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 130 Minuto 65 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Mario Lucangeli va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 65 el resultat passava a ser de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Henryk Kilijański una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 23, però una magnífica aturada de Miguel Estrela va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Eric Franco de Aieta va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Iván Olano, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El Aieta ho intentava per la dreta per mitjà de Alfred Rembowski, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Szymon Kupczyk de Aieta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Swen Hernus de Aieta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 70 (Tirita (médico)): Szymon Kupczyk va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Aieta es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

team-santa

Goles Goles

  • 115 Minuto 55 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Américo Serrano no va poder aturar Juan Luis Alvite de team-santa, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 55 el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El team-santa va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en Pedro Filipe Vilar va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 215 Minuto 56 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Juan Luis Alvite que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paco Royo de team-santa es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Paco Royo de team-santa per doble groga al minut 69.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 48 (Tirita (médico)): Paco Royo va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de team-santa es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.