Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727746638

Liga 727746638 Información oficial sobre el partido 727746638 en Hattrick

11.05.2024 19:15:00

Elf Peles Alineación oficial del equipo 'Elf Peles' en el partido 5 - 3 Juventus Rangers Alineación oficial del equipo 'Juventus Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Elf Peles Alineación oficial del equipo 'Elf Peles' en el partido 5 - 1 Juventus Rangers Alineación oficial del equipo 'Juventus Rangers' en el partido
Tiene un resultado normal 4.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elf Peles

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 3 minuts, el tirador de faltes del Peles va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alexandru Moigrădan, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Peles, atacant per l'esquerra al minut 26, va aprofitar el magnífic llançament de Kjell Yngvesson per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Peles va aconseguir el 3 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Fritz Zürcher, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jarod Philippe que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Jarod Philippe de Peles va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Peles al minut 90, que va llançar ajustat al pal en Julian de Winkel. 5 - 3 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Passaven 33 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Fritz Zürcher va rematar alt.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Mees Lever, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fritz Zürcher va estar a punt de sentenciar el partit al minut 66, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 2, Mickaël Tocqueville de Peles va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jarod Philippe de Peles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Juventus Rangers

Goles Goles

  • 106 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Pape Nalala va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 24, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Juventus, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 151 Minuto 52 (Gol por el centro): Juventus van mostrar una bona compenetració quan al minut 52 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Dino Sasso va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 151 Minuto 65 (Gol por el centro): Un mica després, Dino Sasso de Juventus va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Dino Sasso, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.