Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727735714

Liga 727735714 Información oficial sobre el partido 727735714 en Hattrick

04.05.2024 19:15:00

Rude Boy's Alineación oficial del equipo 'Rude Boy's' en el partido 2 - 2 MAJE United Alineación oficial del equipo 'MAJE United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rude Boy's Alineación oficial del equipo 'Rude Boy's' en el partido 2 - 0 MAJE United Alineación oficial del equipo 'MAJE United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rude Boy's

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 35, el Rudeboys va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ilario Wannenmacher, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Passat el minut 70 de joc, Amadee Iten facilitava les coses al Rudeboys amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

MAJE United

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de MAJE van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Bruno Fontes.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del MAJE van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alejandro Nule va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 63 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el MAJE sortien al contraatac. La falta llançada per Achille Potzmann va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Serge Verbauwen de MAJE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrea Zwahlen.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, Jiří Dražan de MAJE va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.