Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727718132

Liga 727718132 Información oficial sobre el partido 727718132 en Hattrick

11.05.2024 19:15:00

United Nations Organisation Alineación oficial del equipo 'United Nations Organisation' en el partido 4 - 1 Hegemon FC Alineación oficial del equipo 'Hegemon FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
United Nations Organisation Alineación oficial del equipo 'United Nations Organisation' en el partido 0 - 1 Hegemon FC Alineación oficial del equipo 'Hegemon FC' en el partido
Tiene mucha potra 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

United Nations Organisation

Goles Goles

  • 115 Minuto 23 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Carlos Olivos no va poder aturar Kurt Thévenaz de Organisation, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 23 el 1 - 0.
  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): En Roberto Goorhuis va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 140 Minuto 39 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Organisation va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Roberto Goorhuis aconseguint el 3 - 0.
  • 140 Minuto 69 (Gol de contra de falta): Organisation va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Vojtěch Hulák la va transformar en el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Carlos Olivos va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 40 de joc.

Hegemon FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 78 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 78 del partit, anotant el 4 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Gerlof van Avezaat.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 Niklas Scherer va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Cyril Morin va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.