Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727718131

Liga 727718131 Información oficial sobre el partido 727718131 en Hattrick

04.05.2024 19:15:00

miller's chiller's Alineación oficial del equipo 'miller's chiller's' en el partido 5 - 4 VCLBcrew Alineación oficial del equipo 'VCLBcrew' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
miller's chiller's Alineación oficial del equipo 'miller's chiller's' en el partido 4 - 2 VCLBcrew Alineación oficial del equipo 'VCLBcrew' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,8 % 1,7 % 14,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

miller's chiller's

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Sem Schelvis ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Chillers es posava per davant 1 a 0.
  • 101 Minuto 38 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Sem Schelvis, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Chillers.
  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): En Wolf Tetzel entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Chillers, un peu providencial d'en Andrea Monachino va situar el 3-3 al panell digital.
  • 110 Minuto 77 (Gol de falta): Una falta al minut 77 va proporcionar un lliure directe al Chillers. Guus Delfgauw va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 4.
  • 120 Minuto 82 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 82, indicava inequívocament que en Guus Delfgauw va saber trobar la xarxa rival. Chillers desfeia l'equilibri: 5 a 4.

VCLBcrew

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 en Spencer Atkins va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): VCLBcrew agafava avantatge al minut 34 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jordi Duch amb mestria.
  • 184 Minuto 36 (Gol de penalti): Passaven 36 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Jordi Duch va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 172 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Hildebert Hörl quedar desmarcat i marcar per a VCLBcrew al minut 75. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Richárd Makói va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 237 Minuto 65 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Klas Robinsson va fer al minut 65 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Basilio Aparicio, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): VCLBcrew va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 69, quan Serge Sinia va quedar-se sol davant el porter Abdul Dawoud, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Basilio Aparicio de VCLBcrew la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.