Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727717907

Liga 727717907 Información oficial sobre el partido 727717907 en Hattrick

04.05.2024 19:15:00

fcdosmili Alineación oficial del equipo 'fcdosmili' en el partido 2 - 1 Swiss Gooners FC Alineación oficial del equipo 'Swiss Gooners FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
fcdosmili Alineación oficial del equipo 'fcdosmili' en el partido 3 - 0 Swiss Gooners FC Alineación oficial del equipo 'Swiss Gooners FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fcdosmili

Goles Goles

  • 112 Minuto 20 (Gol por la izquierda): fcdosmili equilibrava la balança al minut 20. En Rico Gosewinkel, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del SGFC. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Rémi Infanger la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del fcdosmili es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Sorin Dobre del fcdosmili ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 208 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Gertje Frenkens de fcdosmili va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Eugenio Capossela es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rico Gosewinkel va estar a punt d'avançar els locals al minut 40 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rico Gosewinkel va estar a punt d'acabar en gol al minut 55, però el porter visitant Horst Peter Attenberger va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gian Maria Caiola! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): fcdosmili va estar a punt de posar-se per davant al minut 75 però Gian Maria Caiola va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Swiss Gooners FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 8 (Gol de penalti): Quan passaven 8 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del SGFC. En Iragi Torrealdea va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 11 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): SGFC va ser a punt de marcar al minut 11, quan el seu jugador Carletto 'Messi' Leonetti va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Elbo García ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Bruno Umano va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 67, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Roberto Brettoni va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 57 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Deivo Porcel sempre feia allò que el company necessitava. Li feia cobertures, li donava sortides, inclús donava instruccions!