Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727618503

Liga 727618503 Información oficial sobre el partido 727618503 en Hattrick

27.04.2024 18:55:00

Menta Mandarina F.C. Alineación oficial del equipo 'Menta Mandarina F.C.' en el partido 2 - 4 Rapid Peking Alineación oficial del equipo 'Rapid Peking' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Menta Mandarina F.C. Alineación oficial del equipo 'Menta Mandarina F.C.' en el partido 2 - 2 Rapid Peking Alineación oficial del equipo 'Rapid Peking' en el partido
Tiene un resultado normal 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,6 % 38,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Menta Mandarina F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): El Mandarina era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Alberto Bañuelos va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Mandarina van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Daniel León en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gerardo Nazoa de Mandarina va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Gerardo Nazoa se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Rapid Peking

Goles Goles

  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Toni Könke va treure un córner llarg cap al segon pal que en Nader Hatamvand, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 190 Minuto 26 (Gol de falta): El Elvio Narváez va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Peking. 0-2.
  • 106 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Tarik Adžikić va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 31, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Peking, mentre ja celebrava el 1 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 190 Minuto 35 (Gol de falta): En Elvio Narváez va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-4.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Elvio Narváez, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 25 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Peking va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 Hortencio Arciniega va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Elvio Narváez, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Després de 48 minuts, Tarik Adžikić va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Hortencio Arciniega va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 290 Minuto 48 (Ocasión de falta): En Elvio Narváez va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Elvio Narváez de Peking va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 66 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Samir Castelo Leite al minut 68, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Timóteo Cruz Jr. quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Hortencio Arciniega, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Toni Könke va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 89, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Elvio Narváez de Peking va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Radek Jelínek.