Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727593582

Liga 727593582 Información oficial sobre el partido 727593582 en Hattrick

27.04.2024 18:55:00

Qarabağ AC Alineación oficial del equipo 'Qarabağ AC' en el partido 3 - 1 Miranha F.C Alineación oficial del equipo 'Miranha F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Qarabağ AC Alineación oficial del equipo 'Qarabağ AC' en el partido 2 - 1 Miranha F.C Alineación oficial del equipo 'Miranha F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,8 % 2,2 % 15,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Qarabağ AC

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Qarabağ va posar-se per davant 1 - 0 al minut 8, quan Eldar Nadirov va llançar una pena màxima perfectament.
  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Eldar Nadirov ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Qarabağ es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Qarabağ pel centre va donar un gran resultat: el gol de Kamran Quliyev va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Seymur Kazımov va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Marcos Negri va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Faiq Paşayev una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 15, però una magnífica aturada de Marcos Negri va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Kamran Quliyev gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Marcos Negri va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El Qarabağ ho intentava per la dreta per mitjà de Faiq Paşayev, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): En Eldar Nadirov es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Miranha F.C

Goles Goles

  • 141 Minuto 16 (Gol de contra por el centro): El Miranha era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Gildo Almeida va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Miranha va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Gildo Almeida va quedar-se sol davant el porter Teymur Nuriyev, però aquest va poder aturar el xut.
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 31, en un 1 contra 1 amb el porter, però Teymur Nuriyev va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Gildo Almeida des de l'esquerra.
  • 237 Minuto 55 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Geninho Vital va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Ernesto Silva va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): En Gildo Almeida va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Antonino Veloso va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Teymur Nuriyev no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hermes José Cabral es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.