Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dark Child (313073) - Orotava CF (125739) » 72752897: T17/J14/VI

Liga 72752897 Información oficial sobre el partido 72752897 en Hattrick

29.07.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 14 / VI.424 (14742)

Dark Child Alineación oficial del equipo 'Dark Child' en el partido 1 - 2 Orotava CF Alineación oficial del equipo 'Orotava CF' en el partido
0 - 1 Santiago Dalmau (22')
0 - 2 Didier Guder (60')
Albert Röck (73') 1 - 2
Dark Child Alineación oficial del equipo 'Dark Child' en el partido 1 - 2 Orotava CF Alineación oficial del equipo 'Orotava CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dark Child Alineación oficial del equipo 'Dark Child' en el partido 0 - 1 Orotava CF Alineación oficial del equipo 'Orotava CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dark Child

Goles Goles

  • 117 Minuto 73 (Gol evento especial cansancio): Diego Goday estava destrossat a aquestes alçades de partit. Albert Röck se'n va aprofitar, no va tenir problemes per driblar-lo i va aconseguir d'aquesta manera el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 4 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Pat Sheil, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): En Martyn Krystek va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Martyn Krystek quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ng Ho-Choi de Child amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 17 (Lesión): Boris Kabakov no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Ng Ho-Choi.
  • 092 Minuto 79 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Child puguin veure en Massimo Frappi jugant de nou; ja que al minut 79 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Lars-Ove Björkstedt el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Child va fer una substitució al minut 83. Lars-Ove Björkstedt va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Gorka Cayero.

Orotava CF

Goles Goles

  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Steve Reeve arribés a peus de Santiago Dalmau, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Orotava el 0 - 1.
  • 106 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 60 i semblava que Orotava desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Didier Guder va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Steve Reeve al minut 2 semblava entrar, però Geraldo Zeferino va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Orotava quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Santiago Dalmau va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Tobias Torsson va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Santiago Dalmau va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Didier Guder de Orotava la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 59 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Javier Verdú que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.