Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727486630

Liga 727486630 Información oficial sobre el partido 727486630 en Hattrick

11.05.2024 18:45:00

Powys Town Alineación oficial del equipo 'Powys Town' en el partido 4 - 3 Lange Flate Ballær FC Alineación oficial del equipo 'Lange Flate Ballær FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Powys Town Alineación oficial del equipo 'Powys Town' en el partido 2 - 1 Lange Flate Ballær FC Alineación oficial del equipo 'Lange Flate Ballær FC' en el partido
Tiene suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,7 % 6,3 % 21,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Powys Town

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 11 gràcies a la jugada de Tom Oliver, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 101 Minuto 67 (Gol por el centro): El Powys no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Matthew Williams es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 112 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72 del partit, el jugador Christopher Folland de Powys va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Corria el minut 76 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Matthew Williams, que va posar el 4 - 3 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Magnus Aas es va comportar com un juvenil al minut 18 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38, Dylan Morris arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Graham Westgarth de Powys va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kevin James de Powys es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lange Flate Ballær FC

Goles Goles

  • 164 Minuto 36 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Ballær al minut 36. Ove Hansen va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 143 Minuto 39 (Gol de contra por la derecha): El jugador Magnus Aas de Ballær es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 184 Minuto 59 (Gol de penalti): Passaven 59 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Ove Hansen va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Nils Johansen, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 37 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Inge Børresen. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 239 Minuto 57 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Ove Hansen va deixar a Ossie Andrews assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.