Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727429759

Liga 727429759 Información oficial sobre el partido 727429759 en Hattrick

04.05.2024 18:30:00

AL Limited Edition Alineación oficial del equipo 'AL Limited Edition' en el partido 3 - 3 Domestique All Stars Alineación oficial del equipo 'Domestique All Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
AL Limited Edition Alineación oficial del equipo 'AL Limited Edition' en el partido 7 - 0 Domestique All Stars Alineación oficial del equipo 'Domestique All Stars' en el partido
Es un cenizo 6.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AL Limited Edition

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Limited contenien la respiració mentre en Günter Lorenz s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 107 Minuto 47 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Limited Günter Lorenz va anotar el 2 - 1 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 51 minuts, el tirador de faltes del Limited va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ladislav Drexler, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Necati Sercan Asaf del Limited ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Angelo Pisoni de Limited va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Limited ho intentava per la dreta per mitjà de Clement Alexander, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 216 Minuto 52 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 52 en Clement Alexander ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Günter Lorenz el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Domestique All Stars

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Jerome Simmons va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 34.
  • 151 Minuto 65 (Gol por el centro): Un mica després, Leroy Tomlinson de AllStarlet va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 90 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 90 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Georgi Nikolchev.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Grant Shackleford va marcar al minut 90 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.