Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727429208

Liga 727429208 Información oficial sobre el partido 727429208 en Hattrick

27.04.2024 18:30:00

KK Alineación oficial del equipo 'KK' en el partido 4 - 4 Icking Eagles Alineación oficial del equipo 'Icking Eagles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
KK Alineación oficial del equipo 'KK' en el partido 5 - 3 Icking Eagles Alineación oficial del equipo 'Icking Eagles' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,2 % 6,0 % 20,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KK

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Francesc Xavier Majà de KK aconseguir un gol al minut 22 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan KK va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Martin Uzunov des de dins de l'àrea.
  • 122 Minuto 86 (Gol por la izquierda): KK, atacant per l'esquerra al minut 86, va aprofitar el magnífic llançament de Ivaylo Alexov per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 89, Ivan Krivcun va pentinar un córner cap al segon pal que Viktor Zagainov va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Martin Uzunov gairebé va marcar per a KK des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Passaven 70 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ivaylo Alexov va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Amir Taha de KK la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Icking Eagles

Goles Goles

  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 66, el Icking va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Manuel Hernández Luna, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Icking van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Claudio Centeno va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 162 Minuto 87 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 87, quan Mariño Quiroga va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 3 - 3.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 en Cornelis Leurink va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Fernando Margarido Amorim va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marco Mondriaan es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.