Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727411506

Liga 727411506 Información oficial sobre el partido 727411506 en Hattrick

04.05.2024 18:15:00

Werdenbrück Alineación oficial del equipo 'Werdenbrück' en el partido 0 - 8 CF Frankenwölfe Alineación oficial del equipo 'CF Frankenwölfe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Werdenbrück Alineación oficial del equipo 'Werdenbrück' en el partido 0 - 9 CF Frankenwölfe Alineación oficial del equipo 'CF Frankenwölfe' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Werdenbrück

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Laurentz Eßl de Werdenbrück va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Kutzschenbach de Werdenbrück va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 91 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar David Kutzschenbach de Werdenbrück per doble groga al minut 91.

CF Frankenwölfe

Goles Goles

  • 135 Minuto 7 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Stanisław Kapliński de Frankenwölfe va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 0 - 1.
  • 183 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18, un xut de Duk-Je Gong des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Stanisław Bigosiński va aprofitar un error defensiu al minut 39, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Frankenwölfe.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al 41 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Frankenwölfe augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Stanisław Kapliński es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Karl Lederle va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 64, i va fer pujar el 0 - 5 per a Frankenwölfe.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Stanisław Kapliński, que va ser qui va marcar 0 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 180 Minuto 71 (Gol de falta): Duk-Je Gong va incrementar l'avantatge a 0 - 7 per a Frankenwölfe gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 180 Minuto 83 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Duk-Je Gong de Frankenwölfe va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 8 per als visitants al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Frankenwölfe quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ursin Jeanrenaud va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.