Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727405153

Liga 727405153 Información oficial sobre el partido 727405153 en Hattrick

11.05.2024 18:30:00

Messinos Alineación oficial del equipo 'Messinos' en el partido 1 - 3 Unstoppables Rhinos F.C Alineación oficial del equipo 'Unstoppables Rhinos F.C' en el partido
2 / 2 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 2 / 6
0 / 0 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 1 / 3
0 / 0 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 1 / 3
2 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
3 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
54 % Posesión 45' 46 %
53 % Posesión 90' 47 %
Normal Táctica Normal
Messinos Alineación oficial del equipo 'Messinos' en el partido 1 - 3 Unstoppables Rhinos F.C Alineación oficial del equipo 'Unstoppables Rhinos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Messinos Alineación oficial del equipo 'Messinos' en el partido 2 - 1 Unstoppables Rhinos F.C Alineación oficial del equipo 'Unstoppables Rhinos F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,0 % 13,5 % 24,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Messinos

Goles Goles

  • 118 Minuto 10 (Gol evento especial córner peinado): Messinos va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Tadeusz Gałażewski, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Cyril Reichenbach que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 125 Minuto 84 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 3 el va marcar Ellert van den Beukel a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 27 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Pablo Huelves s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kirill Voinikov de Messinos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Titi Cismaru de Messinos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Unstoppables Rhinos F.C

Goles Goles

  • 163 Minuto 19 (Gol por la derecha): El jugador visitant Stanisław Piński va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 19 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Rhinos F.C prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Alfonso Calcena.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Es duien 24 minuts de partit jugats quan David Florian va estar a punt de posar per davant a Rhinos F.C amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Valtīns Augusts va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Alfonso Calcena de Rhinos F.C, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 35, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Alfonso Calcena, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Rhinos F.C va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Alfonso Calcena al minut 82, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.