Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727399888

Liga 727399888 Información oficial sobre el partido 727399888 en Hattrick

04.05.2024 18:30:00

NPP Temelín Alineación oficial del equipo 'NPP Temelín' en el partido 4 - 1 FC Tindra ungdom Alineación oficial del equipo 'FC Tindra ungdom' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
NPP Temelín Alineación oficial del equipo 'NPP Temelín' en el partido 5 - 0 FC Tindra ungdom Alineación oficial del equipo 'FC Tindra ungdom' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NPP Temelín

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a ETE va ser Gernot Godenzi.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 els aficionats van embogir quan en Marcello Maranzoni va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de ETE.
  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): En Gernot Godenzi entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al ETE, un peu providencial d'en Trond Engeskaug va situar el 3-1 al panell digital.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): ETE va augmentar la diferència quan Martín Alejandro Juncal no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mihai-Dan Beca! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Gaétan Thaens, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, Martín Alejandro Juncal gairebé va marcar per a ETE des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Trond Engeskaug va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Trond Engeskaug es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcello Maranzoni.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bayar Inalchuk de ETE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mārtiņš Kotkens de ETE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Tindra ungdom

Goles Goles

  • 164 Minuto 3 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Tindra al minut 3. Bjarke Meldgaard va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Xavier Bucquet va entorpir al marcador d'en Colin Hagby per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Jan Åhborg de Tindra va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.