Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727394249

Liga 727394249 Información oficial sobre el partido 727394249 en Hattrick

27.04.2024 18:30:00

Dywizjon 303 Alineación oficial del equipo 'Dywizjon 303' en el partido 5 - 1 Dynamo Tøyen Alineación oficial del equipo 'Dynamo Tøyen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Dywizjon 303 Alineación oficial del equipo 'Dywizjon 303' en el partido 8 - 0 Dynamo Tøyen Alineación oficial del equipo 'Dynamo Tøyen' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dywizjon 303

Goles Goles

  • 125 Minuto 2 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Konrad Muszak va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 2. 0-1.
  • 111 Minuto 14 (Gol por el centro): Passat el minut 14 de joc, Konrad Muszak facilitava les coses al Dywizjon amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 124 Minuto 36 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 36 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Mariusz Szablewski. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.
  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Dywizjon van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Edward Baprawski va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Anir Sebti es va introduir dins la defensa central al minut 61, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Konrad Muszak va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Anton Netudyhata va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Zbigniew Ukraiński va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Jonathan Svardal va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Mariusz Szablewski va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Konrad Muszak va estar a punt de sentenciar el partit al minut 51, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Riccardo Facheris gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jonathan Svardal va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Jacek Fiutkowski s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Dynamo Tøyen

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Dynamo Bård Risdal quasi marca al minut 23 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Kalle Bakke l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Sinday Worku Tesfaye de Dynamo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.