Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Delantera Eléctrica (436271) - Akerrak (773781) » 72738889: T17/J11/VI

Liga 72738889 Información oficial sobre el partido 72738889 en Hattrick

08.07.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 11 / VI.377 (14695)

F.C. TajuZZos Alineación oficial del equipo 'F.C. TajuZZos' en el partido 5 - 1 Deltoyah F.C Alineación oficial del equipo 'Deltoyah F.C' en el partido
0 - 1 Roberto Canet (31')
Vagn Harder (36') 1 - 1
Vagn Harder (39') 2 - 1
Pierre Reijnen (41') 3 - 1
Vagn Harder (52') 4 - 1
Barni Arce (82') 5 - 1
F.C. TajuZZos Alineación oficial del equipo 'F.C. TajuZZos' en el partido 5 - 1 Deltoyah F.C Alineación oficial del equipo 'Deltoyah F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. TajuZZos Alineación oficial del equipo 'F.C. TajuZZos' en el partido 3 - 0 Deltoyah F.C Alineación oficial del equipo 'Deltoyah F.C' en el partido
Tiene suerte 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. TajuZZos

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Vagn Harder de TajuZZos va aconseguir igualar el partit al minut 36, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 108 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 39, en Pierre Reijnen la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Vagn Harder que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Barni Arce va anar directament als peus de Pierre Reijnen que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 1.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En Vagn Harder va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): TajuZZos va aconseguir el 5 - 1 quan Barni Arce va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Pierre Reijnen era fer passades de llarga distància. Al minut 26 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Barni Arce però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 230 Minuto 40 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Pierre Reijnen, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Vagn Harder. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Vagn Harder va estar a punt de sentenciar el partit al minut 62, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Koldo Arévalo de TajuZZos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 71 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Pierre Reijnen, jugador de TajuZZos, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 71. Albert Liljeqvist, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Deltoyah F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): En Roberto Canet donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 31 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Santiago Cavaliere ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Paco Pena de Deltoyah es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Thomas Kreul de Deltoyah es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 60 (Lesión): Deltoyah es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Raúl Eguinoa no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Enrique Jijón al camp.