Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727376710

Liga 727376710 Información oficial sobre el partido 727376710 en Hattrick

27.04.2024 18:30:00

't Kontichs kontje Alineación oficial del equipo ''t Kontichs kontje' en el partido 5 - 5 Prāmis Alineación oficial del equipo 'Prāmis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
't Kontichs kontje Alineación oficial del equipo ''t Kontichs kontje' en el partido 7 - 3 Prāmis Alineación oficial del equipo 'Prāmis' en el partido
Tiene mala suerte 6.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,6 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

't Kontichs kontje

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Salvatore Aguirre, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Kontich se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 8.
  • 101 Minuto 43 (Gol por el centro): El Kontich no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Diederik Renap es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 4.
  • 101 Minuto 44 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Miroslav Faragó, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 3 - 4 per a Kontich.
  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, Salvatore Aguirre va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 4 - 4.
  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Feliciano Alves va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Kontich empatava el partit, 5 a 5, al minut 74.

Prāmis

Goles Goles

  • 138 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Viktor Titskiy arribés a peus de Kristaps Niedre, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Prāmis el 1 - 1.
  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Prāmis prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Uldis Kokle.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, Prāmis va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Kristaps Niedre, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ēriks Putāns va ser l'anotador del 1 - 4.
  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Nikanor Lyashuk va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Viktor Titskiy després de 49 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Stanisław Bocian va poder desviar-lo a córner.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 72, quan en Zigurds Grišāns va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jānis Cinītis de Prāmis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Uldis Kokle de Prāmis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.