Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727373279

Liga 727373279 Información oficial sobre el partido 727373279 en Hattrick

27.04.2024 18:30:00

The Honest Men Alineación oficial del equipo 'The Honest Men' en el partido 1 - 3 james club Alineación oficial del equipo 'james club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Honest Men Alineación oficial del equipo 'The Honest Men' en el partido 0 - 3 james club Alineación oficial del equipo 'james club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Honest Men

Goles Goles

  • 110 Minuto 29 (Gol de falta): L'empat per part de Honest va arribar al minut 29 quan Murdo Corrigan va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Finlay MacOster! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 17 per blocar una centrada d'en Murdo Corrigan va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Honest.
  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): Honest van sortir al contraatac al minut 19, però Graziano Nolasco va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a Honest per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Graziano Nolasco, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 207 Minuto 51 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Finlay MacOster va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Finlay MacOster va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Honest que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Finlay MacOster de Honest amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Graziano Nolasco de Honest va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

james club

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 28, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Kristóf Fecsku es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 172 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de james va ser finalitzada des de l'esquerra per Alfredo Dias al minut 58. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73, james va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Dündar Hoşcan, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ovidiu Budişteanu ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Frands Stephansen de james, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 25, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): james quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Frands Stephansen va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després de 77 minuts, Carlo Maurizio Perrotta va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Bill Donnald va estar atent i va desviar la pilota a córner.