Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727371087

Liga 727371087 Información oficial sobre el partido 727371087 en Hattrick

27.04.2024 18:15:00

FSV Tapfer Leipzig Alineación oficial del equipo 'FSV Tapfer Leipzig' en el partido 4 - 3 Eisen und Stahl Bockenheim Alineación oficial del equipo 'Eisen und Stahl Bockenheim' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FSV Tapfer Leipzig Alineación oficial del equipo 'FSV Tapfer Leipzig' en el partido 6 - 0 Eisen und Stahl Bockenheim Alineación oficial del equipo 'Eisen und Stahl Bockenheim' en el partido
Tiene mala suerte 5.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FSV Tapfer Leipzig

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Nicolae Perţa va donar a Leipzig un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Nicolae Perţa de Leipzig va aconseguir igualar el partit al minut 35, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Leipzig contenien la respiració mentre en Richard Thorkildsen s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Malte Kaiserschlag, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Leipzig se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16, Nicolae Perţa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Hannes Dauenhauer va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Nicolae Perţa hauria d'haver estat gol al minut 32 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Leipzig per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 55, quan Timo Roberts va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Nicolae Perţa, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Eisen und Stahl Bockenheim

Goles Goles

  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 27. L'anotador per Bockenheim va ser Branko Lončarić, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): En Raklef Toennieshen donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 28 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): Als 74 minuts de partit, Jens-Ulf Kamleitner de Bockenheim va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Helmut Wipper de Bockenheim es va guanyar la targeta groga merescudament.