Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727370363

Liga 727370363 Información oficial sobre el partido 727370363 en Hattrick

04.05.2024 18:30:00

Balogh Tibi Papa Alineación oficial del equipo 'Balogh Tibi Papa' en el partido 4 - 0 Boženkari elite Alineación oficial del equipo 'Boženkari elite' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Balogh Tibi Papa Alineación oficial del equipo 'Balogh Tibi Papa' en el partido 2 - 0 Boženkari elite Alineación oficial del equipo 'Boženkari elite' en el partido
Tiene suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Balogh Tibi Papa

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Balogh va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 32 Gábor Kis-Igari va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 39 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Balogh al minut 39, que va llançar ajustat al pal en Daniele Mossa. 2 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Balogh va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Tamás Csupra des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Boženkari. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Andor Ujszászi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Balogh es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Andor Ujszászi estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Zsombor Mátó, als 40 minuts, va fallar per ben poc.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Levente Orth una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 65, però una magnífica aturada de Pavol Imriščák va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Gábor Kis-Igari gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pavol Imriščák va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Boženkari elite