Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cebolla pochada fc (436720) - Ciberturtles Team (433711) » 72735310: T17/J1/VI

Liga 72735310 Información oficial sobre el partido 72735310 en Hattrick

29.04.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 1 / VI.372 (14690)

Binaural Alineación oficial del equipo 'Binaural' en el partido 0 - 1 Ciberturtles Team Alineación oficial del equipo 'Ciberturtles Team' en el partido
0 - 1 Seth Spruill (16')
Binaural Alineación oficial del equipo 'Binaural' en el partido 0 - 1 Ciberturtles Team Alineación oficial del equipo 'Ciberturtles Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Binaural Alineación oficial del equipo 'Binaural' en el partido 1 - 0 Ciberturtles Team Alineación oficial del equipo 'Ciberturtles Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Binaural

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Luis Miguel Yacante va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Félix Sandoval va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Genaro Farah haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Binaural al minut 19.
  • 211 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Luis Miguel Yacante va estar a punt de marcar al minut 56 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Felipe Silva hauria d'haver estat gol al minut 83 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 217 Minuto 85 (Ocasión evento especial cansancio): En David Carlos Aro treia dos pams de llengua del cansament. Al minut 85 hauria d'haver arribat a interceptar una passada però no va tenir esma per moure's. Per sort els seus companys van esmenar l'error.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Miguel Yacante de Binaural va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Ciberturtles Team

Goles Goles

  • 140 Minuto 16 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Ciberturtles el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Seth Spruill va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ciberturtles va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a David Carlos Aro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Genaro Farah va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Sinuhe Preciado rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Agustín Bravo de Ciberturtles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.